با وجود رشد دلار در روز یکشنبه سکه ها تغییری را به ثبت نرساندند و
تنها ربع سکه 1 هزار تومان رشد یافت که احتمال این امر پشتیبانی نکردن سمت
تقاضا و ثبات طلای جهانی بود.
در پایان معاملات این روز ارزش سکه بهار
آزادی و نیم سکه بر 930 و 478 هزار تومان و ربع و سکه 1 گرمی بر 268 و 180
هزار تومان قرار گرفت.
در سومین روز هفته بازار سکه در حالیکه دلار تغییر کاهشی را شاهد بود، تحت تأثیر افزایش طلای جهانی به ارزش سکه تمام بهار آزادی 3 هزار تومان افزود که نیم و ربع سکه با تبعیت از روند دلار افت 4 و 5 هزار تومانی را به ثبت رساندند.
در روز دوشنبه فضای بازار عادی و تقاضای خاصی برای بالا کشیدن سکه وجود نداشت و سکه بهار آزادی بیشتر از نوسانات طلای جهانی تأثیر پذیرفت.
این گزارش حاکیست، روز سه شنبه بازار سکه اندکی از قیمتهای کسب شده ی روز گذشته به عقب نشست و ارزش سکه بهار آزادی 1 هزار تومان افت یافت که با تعطیلی دو روز پایانی هفته و بسته شدن سکه بر بهای 932 هزار تومان هفته ای با رشد نسبی سکه تمام بهار آزادی رقم خورد.
البته سایر سکه ها برخلاف سکه تمام بهار آزادی در پایان 4 روز کاری افت قیمت را شاهد بودند.
بازار سکه در پایان معاملات این روز ارزش نیم سکه را به 473 هزار تومان و ربع و سکه 1 گرمی را به 262 و 179 هزار تومان رساند.
گفتنی است، بازار سکه که در سال 94 بیشتر هفته ها را با افت قیمت به پایان رسانده بود، در روز گذشته به بهایی دست یافت که در سال 94 آن را تجربه نکرده بود. البته سکه در 15 فروردین ماه لحظه ای بهای 915 هزار تومان را لمس کرد اما نتوانست بر آن دوام بیاورد.
در روند کاهشی سکه اثر طلای جهانی بیشتر نمود یافت که با توجه به پیش بینی کاهش بیشتر اونس در هفته جاری، احتمال ریزش سکه به نزدیکی مرز 900 هزار تومان یا حتی زیر این مرز وجود دارد.
البته در تعیین روند سکه نباید نقش دلار را نادیده گرفت که در صورت رشد این ارز سکه می تواند در برابر ریزش بیشتر قیمتها مقاومت کند.