اخبار/ گزارش و تحلیل بازار سهام (بورس) درسود نیوز

وبلاگ دوم سود نیوز : www.epsnews.blogsky.com

اخبار/ گزارش و تحلیل بازار سهام (بورس) درسود نیوز

وبلاگ دوم سود نیوز : www.epsnews.blogsky.com

توافق ژنو فضای روانی را بهبود داد


  

دولت تورم را با سیاست های درست اقتصادی مهار کرده و صنعت را راه انداخته است و سهم صنعت رشد خوبی کرد، البته چون سهم رشد اقتصادی خیلی کم بود رشد صنعت خودش را نشان داد با این وجود صنعتگران هنوز نگران هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، مرتضی شفیعی، معاون فنی گروه سایپا با بیان این مطلب درباره شرایط فعلی صنعت خودروسازی در کشور گفت: سال 94 وابسته به نتیجه مذاکرات و تحریم هاست، وقتی همزمان رسانه ها انواع کالاهای خارجی را تبلیغ می کنند و انتظار مردم به طور فزاینده ای رو به رشد می رود، یا وقتی درهای کشور طی 10 سال گذشته به روی انواع و اقسام کالاهای خارجی باز می شود استانداردها و توقعات مردم، با فضای رقابت جهانی هماهنگ می شود.

وی ادامه داد: در چنین شرایطی شما وقتی مجبور شوید مستقل از صنعت دنیا و اقتصاد دنیا حرکت کنید فشار مضاعفی را به صنعت، تولید و مردم وارد می کنید برای همین باید خیلی سریع از این وضعیت بلاتکلیفی خارج شد.

شفیعی با بیان اینکه صنعت گران خود را برای دوره های بلند مدت تحریم آماده کردند، در خصوص واکنش به رفع تحریم در صنعت گفت: وقتی تحریم تحمیل می شود صنعت گر باید بداند چه مدت در این فشار است اما وقتی شرایط مبهم، غیر قابل کنترل و غیر قابل پیش بینی باشد امکان برنامه ریزی منسجم از صنعت گر گرفته می شود بنابراین باید از این شرایط خارج شد چون صنعت گر حداقل به یک زمان 3 تا 5 ساله برای برنامه ریزی نیاز دارد.

وی ادامه داد: وقتی برنامه ریزی با وجود تحریم انجام می شود صنعت خودش را با این شرایط سرپا نگه می دارد، پس وقتی تحریم برداشته شود اثرپذیری صنعت از شرایط رفع تحریم نیاز به زمان دارد، زیرا اثرگذاری آن بلافاصله با نوشتن آن بر روی کاغذ توافقنامه ها شکل نمی گیرد.

شفیعی گفت: به عنوان مثال بعد از توافقات ژنو تحریم های خودروسازها برداشته شد پس این انتظار در عامه مردم شکل گرفت که باید شرایط خودروسازها خوب شود. بله! تحریم ها برداشته شد اما تا وقتی که سوئیفت باز نشود و امکان نقل و انتقال پول فراهم نشود برداشته شدن این تحریم ها اثر بیرونی ندارد چون سرآغاز رفع مشکلات به سوئیفت گره خورده است.

معاون فنی گروه سایپا تصریح کرد: رفع تحریم خودروسازها فضای روانی را بهبود داد و مبنای مذاکرات و گفتگو با طرفهای خارجی را ایجاد کرد و فضا را نسبت به گذشته مثبت کرد اما این شرایط روانی منجر به بهبود کسب و کار در صنعت و به تبع اثرگذاری آن برای زندگی مردم نشده است.

معاون فنی سایپا در ادامه گفتگو با سنا در خصوص شرایط سایپا گفت: سایپا جدا از شرایط کلی اقتصاد نیست و رکود تورمی به عنوان اصلی ترین مشکل اقتصادی کشور، مشکل اصلی سایپا نیز هست.

وی با بیان اینکه بحران مالی صنعت خودرو نیاز به کمک دولتی دارد، گفت: در هفته گذشته مدیر عامل گروه سایپا با نگرش حل مشکلات اقتصادی این گروه تغییر کرد و برای اولین بار مدیری از جنس مالی اقتصادی برای این گروه منصوب شده است که نوید رفع مشکلات مالی اقتصادی را می دهد.

این مقام مسوول گروه سایپا درباره میزان تولید و فروش سایپا در سال جاری و مقایسه آن با دوره مشابه گفت: نسبت به دوره مشابه افزایش 14 درصدی در بخش تولید رقم خورده است. سال گذشته 410 هزار دستگاه تولید شد که امسال پیش بینی می شود حجم تولید افزایش پیدا کند.

شفیعی خاطرنشان کرد: در خصوص فروش محصولات سایپا تا کنون هیچ مشکلی وجود نداشته و همه تولیدات به طور کامل به فروش رفته است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد